Klantenondersteuning contacteren 0475 97 56 59   tbservice.be@oxfordimmunotec.com

De T-SPOT®.TB-test is de enige TB-test met een gevoeligheid van 98,8% en een specificiteit van meer dan 99%.1

Lees a.u.b. deze Gebruiksvoorwaarden vóór u naar deze website surft en er gebruik van maakt. Door naar deze website te surfen, gaat u ermee akkoord zich te houden aan de Gebruiksvoorwaarden. Als u zich niet wenst te houden aan deze Gebruiksvoorwaarden, surf dan niet naar deze website en maak er geen gebruik van. Deze Gebruiksvoorwaarden kunnen op eender welk moment door ons worden gewijzigd en dergelijke wijzigingen zullen van kracht worden op het moment dat ze op deze website worden gepost. Indien u naar de website blijft surfen of hem blijft gebruiken na een wijziging zal dit gezien worden als uw definitieve aanvaarding van de gewijzigde Gebruiksvoorwaarden.

Deze website is enkel beschikbaar voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. U mag geen enkel onderdeel van deze website kopiëren, herproduceren, herpubliceren, posten, verspreiden, verzenden of wijzigen.

De handelsmerken, merknamen en producten op deze website zijn internationaal en in de Verenigde Staten beschermd. Er mag geen gebruik van worden gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Oxford Immunotec, behalve om de producten van het bedrijf te identificeren. Die identificatie moet in het juiste formaat gebeuren, dat voldoet aan de lokale wetten en regels. Oxford Immunotec zal zijn intellectuele eigendomsrechten afdwingen tot de volledige reikwijdte van de wet.

Wij behouden ons het recht voor naar eigen goeddunken (1) deze Gebruiksvoorwaarden op eender welk moment te wijzigen, en (2) deze website op eender welk moment niet beschikbaar te maken, zonder voorafgaande kennisgeving. Als een voorwaarde of bepaling van deze Gebruiksvoorwaarden wordt bepaald onwettig, ongeldig, nietig, of om welke reden dan ook, niet afdwingbaar te zijn, zal dit de geldigheid en afdwingbaarheid van de overige voorwaarden en bepalingen op geen enkele manier beïnvloeden of verminderen. Deze Gebruiksvoorwaarden maken de volledige overeenkomst tussen ons uit met betrekking tot
het hierin vervatte onderwerp.

Alle inhoud van deze website valt onder het Auteursrecht 2012-2016 van Oxford Immunotec Ltd.

 

PP-TU-WB-BE-V1

Laboratoria die de T-SPOT.TB-test uitvoeren

Innovatieve producten en oplossingen van Oxford Immunotec